Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در ارتباط با تونل امیرکبیر و احداث این پروژه در سال ۱۳۸۷ گفت: عدم تکمیل پارکینگ امیرکبیر باعث خطر ریزش املاک مجاورش شده است. ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، افشین حبیب‌زاده در یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری درباره ضرورت تعیین تکلیف پارکینگ امیرکبیر اظهار کرد: براساس بازدید به عمل آمده از تونل امیرکبیر به طول 2500 متر در حدفاصل سه راه امین‌حضور تا اتوبان امام علی(ع) که در مناطق 14 و 12 قرار دارد و با توجه به جمع‌آوری اطلاعات و مشاهدات صورت گرفته مشخص شده که عملیات احداث این تونل در بهمن‌ماه 1387 آغاز شده و لاین جنوبی تونل جهت انتقال ترافیک از محدوده بازار به اتوبان امام علی و خیابان 17 شهریور در اردیبهشت‌ماه 1393 افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: یکی از نقاط مهم این پروژه، پارکینگ طبقاتی تونل امیرکبیر است و این پارکینگ با ظرفیت 486 خودرو در سه طبقه حدفاصل خیابان 17 شهریور تا خیابان شکوفه به مساحت 16 هزار و 831 متر مربع قرار دارد و طبق بررسی به عمل آمده بخش قابل توجهی از عملیات اجرایی (حدود 80 درصد) پروژه انجام شده است اما متاسفانه با گذشت چندین سال از افتتاح تونل امیرکبیر پروژه پارکینگ طبقاتی فوقانی تونل به دلیل مشکلات مالی به حالت نیمه‌تمام و تقریبا به حال خود رها شده است.

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران بااشاره به وجود کارگاه عمرانی از سال 87 و نیمه تمام ماندن آن تاکنون، انتشار آلودگی و گرد و خاک و آلودگیهای زیست محیطی، تجمع زباله و تردد کارتن‌خوابها و ایجاد چهر نامناسب و آلودگی بصری، عدم دیوار حائل در قسمتی از پروژه که باعث ایجاد خطر ریزش برای املاک مجاور شده و انسداد برخی از مسیرهای دسترسی مجاورت پروژه را از مشکلات اهالی این محدوده مطرح است.

وی در پایان با توجه به اینکه فضای روی تونل در محدوده شهرداری مناطق 12 و 14 قرار دارد، از شهرداران این مناطق خواست هر چه سریعتر طرح مشترکی برای استفاده از این فضای شهری ارائه دهند.

تذکر به حناچی درباره ایمنی تجهیزات پارک‌های تهرانمحسن هاشمی: ادعای بازداشت حق‌شناس صحت نداشت

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۸۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت

استاندار هرمزگان در نشست بررسی مسائل پروژه‌های بیمارستانی، آبان‌ماه را زمان تحویل ساختمان‌ها و آغاز تخت‌گذاری دو بیمارستان بندرعباس و میناب اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بیمارستانی استان، عصر امروز جلسه بررسی آخرین روند پیشرفت و حل مشکلات بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب به ریاست مهدی دوستی، استاندار هرمزگان برگزار شد. 

مهدی دوستی در این جلسه با اشاره به اولویت طرح‌های بیمارستانی استان جهت تکمیل، اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکنون 7 طرح و پروژه بیمارستانی یا آغاز شده یا تکمیل آن با جدیت دنبال شده که از این تعداد 3 پروژه به اتمام رسیده و سایر بیمارستان‌ها نیز پیشرفت خوبی دارند. 

وی با تأکید بر فوریت واگذاری انشعابات آب و برق بیمارستان‌های در حال ساخت استان، افزود: تکمیل 2 بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب بسیار حائز اهمیت است که با حل مشکلات موجود و تامین منابع مالی، این پروژه‌ها طبق زمان‌بندی، آبانماه برای تخت گذاری به دانشگاه علوم پزشکی تحویل سپس به مردم شریف استان تقدیم می‌شود. 

استاندار هرمزگان از منظر تامین آرامش خاطر و امنیت درمان مردم هرمزگان نیز گفت: اگر مسئله زیرساخت درمانی حل شود می‌توان انتظار داشت پزشکان و متخصصان نیز در این استان حضور یابند و مشکل فعلی مردم و مراجعه بیماران به سایر استان‌ها کاهش خواهد یافت و روند درمانی در بیمارستان‌های داخلی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به افزایش هزار تخت بیمارستانی به استان هرمزگان، تصریح کرد: تکمیل این دو بیمارستان بزرگترین کار برای استان خواهد بود که موجب می‌شود سرانه تخت بیمارستانی استان از 1.3 به 1.9 برسد که از متوسط کشوری نیز بالاتر خواهد بود. 

دوستی با اشاره به اینکه با تعریف طرح‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان و تامین تجهیزاتی از قبیل دستگاه دیالیز به دنبال اصلاح اکوسیستم درمانی استان هستیم، گفت: منابع تکمیل طرح‌های درمانی را از محل‌هایی نظیر مولدسازی و سایر منابع تخصیص خواهیم داد، پیمانکاران نیز باید در موعد مقرر نسبت به خرید تجهیزات و تکمیل بیمارستان‌ها اقدام کنند. 

به گزارش تسنیم، در این جلسه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و پیمانکاران پروژه‌های بیمارستانی گزارش آخرین وضعیت 2 پروژه مهم درمانی استان یعنی بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب را ارائه و مسائل و مشکلات این پروژه‌ها را مطرح کردند.

انتهای پیام/865/

دیگر خبرها

  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان